BOEK KENNISMAKINGSGESPREK

Individueel traject

“Toen ik op zoek was naar een coach voor zowel mijn persoonlijke als professionele uitdagingen, stuitte ik op Leen. Wat een game-changer! Haar deskundigheid en toewijding zijn ongeëvenaard. Elke sessie met haar leidt tot tastbare en langdurige resultaten. Haar unieke coachingtechniek biedt snelle en indrukwekkende transformaties. Voor wie écht vooruitgang zoekt in hun leven en carrière, is Leen dé aanrader.”

“Vóór mijn coachingstraject voelde ik me vaak verstrikt in mijn eigen gedachten en emoties.  Was ik heel kortaf en enorm geïmpacteerd door gebeurtenissen uit het verleden die aan me bleven plakken.

Maar nu? Het is alsof ik herboren ben. Ik ben dezelfde persoon gebleven, maar met een hernieuwde blik op de wereld. Ik reageer bewuster, begrijp anderen beter en laat zaken sneller los. Op het werk merkten mijn collega’s een positieve verandering in mijn houding, iets wat me trots maakt. Ongelooflijk hoe relaties, zelfs die ik had afgeschreven, op natuurlijke wijze herstelden.

Een sterk punt van deze coaching? Je leert op een dieper niveau naar jezelf te kijken, en dat zonder jezelf te verliezen. Aan twijfelaars zeg ik: Ga voor de transformatie! Verander niet voor anderen, maar voor jezelf. Leer verandering aan te brengen aan de uitdagingen van het leven op een manier die bij jou past. Als je op zoek bent naar echte groei, zowel persoonlijk als professioneel, dan is dit traject een absolute aanrader.”

“Na 40 jaar worstelen, veranderde alles toen ik Leen ontmoette. Ze hielp me diepgaande transformaties te ervaren – niet alleen in mijzelf, maar ook in mijn omgeving en in mijn business. Waar eerdere situaties me onderuit haalden, bracht haar traject me kracht van binnenuit. Dankzij Leen heb ik mijn ware doel ontdekt en een onvoorwaardelijke liefde voor mezelf gevonden. Leen, je hebt me een betere versie van mezelf gegeven en hiervoor ben ik je oneindig dankbaar. Ik draag jou en jouw levensveranderende missie uit in alles wat ik doe.”

“Ik leerde Leen kennen tijdens de vierdaagse workshop die ik bij haar heb gevolgd. In het begin merkte ik bij mezelf wat weerstand omdat ik niet helemaal begreep hoe de techniek op het onderbewuste precies werkte. Het was voor mij een echte openbaring bij toepassing ervan dat we over zoveel innerlijke wijsheid beschikken, en dat ons lichaam zoveel weet. Vanaf ik dat kon plaatsen, wist ik dat dit een fantastische tool is om aan persoonlijke ontwikkeling te doen, en om een laagje dieper te graven dan enkel ons bewustzijn. Omdat zoveel van ons gedrag gestuurd wordt door ons onderbewuste, is het logisch dat coaching op dat niveau een snelle transformatie teweeg brengt. Ik heb beroep gedaan op Leen omdat ik in mijn liefdesrelaties steeds hetzelfde patroon tegenkwam. Ook durfde ik niet helemaal mijn ruimte in te nemen, zowel in relaties met anderen als in mijn beroep. Na het coachingstraject spreek ik veel krachtiger uit wat ik nodig heb, durf ik gemakkelijker om hulp te vragen en heb ik meer zelfvertrouwen. Ik voel me zelfs comfortabel in de rol van leider, terwijl ik voordien vaker op de achtergrond bleef. Ik beveel het transformatietraject bij Leen zeker aan indien je bij jezelf ook beperkende patronen opmerkt waar je moeilijk uit geraakt. Dankjewel voor de uitstekende coaching, Leen!”

“Bij de methode die Leen toepast hoefde ik geen persoonlijke verhalen of problemen uit de doeken te doen. Leen vroeg mij wat ik graag wilde bereiken en wat mij daarin in belemmerde. Ze heeft mij geholpen de blokkades die ik op de weg ernaartoe ondervond, te overwinnen.
De methode is geen tijdelijke oplossing.
Zij heeft mij ook zelf een techniek aangeleerd waarmee ik mezelf kan ondersteunen om mij sterker te maken. De techniek heeft mij gaandeweg doen versteld staan van mezelf en mijn eigen kunnen. Een aantal zaken hebben zich bij mij gemanifesteerd zonder dat ik er eigenlijk naar gevraagd heb, in de positieve zin; Ik ben spontaan aan dingen begonnen waar ik vroeger alleen maar kon van dromen of kon jaloers op zijn.

Ik ben blij met het resultaat, bij iedere sessie merkte ik vooruitgang.
Soms op een onverwachte manier, onbewust. Bedankt Leen.”

“Ik had erg veel last van mijn “asociaal” gedrag: impulsief reageren, op dat moment verkeerde beslissingen nemen en daardoor verkeerde dingen doen en zeggen, ongepast reageren, pusherig gedrag, enorme drang naar aandacht en bevestiging.

De onderliggende basis was dat ik mezelf steeds weer wou bewijzen en bij alles en iedereen bevestiging zocht dat ik het “goed” deed. Daarnaast compenseerde ik mijn innerlijke stress die hiermee gepaard ging door overmatig te eten, drinken, roken… en wanneer het de spuigaten uitliep, qua consumptie en gewicht, ging ik “er wel iets aan doen” maar dat kon ik niet volhouden omdat het impulsieve en het gemakzuchtige deze intentie gewoon overspoelden. Hierdoor verzwaarde ik constant in gewicht, dronk ik teveel en werd ik stap voor stap ongezonder en ook onaangenamer bij mijn naasten.

Na intensief en zeer gericht te werken op onderliggende oorzaken en zelfblokkades, lijkt het alsof er ergens in mn bovenkamer enkele “draden” zijn doorgeknipt die deze negatieve mechanismen triggerden, waardoor ik die impulsiviteit kwijt ben, er (eindelijk) van overtuigd ben dat ik niks te bewijzen heb aan niemand, en dat ik dus ook helemaal niks te compenseren heb. Alsof het nu allemaal vanzelfsprekend/logisch is, toch?

Sindsdien ben ik quasi spontaan “anders” gaan leven, “anders” gaan eten, gestopt met drinken en roken, en ga ik drie keer per week naar fitness, en graag zelfs!! Omdat ik me er goed bij voel en ik niet meer “gestoord” wordt door mezelf.

Ondertussen ben ik veel rustiger, gezonder en bewuster geworden. Op iets van 3 maand tijd ook al 13kg lichter geworden zonder enige moeite, alsof het vanzelf gaat, alsof ik altijd zo al heb geleefd. 

Een zalig gevoel. Ik heb het gevoel een nieuwe IK ontdekt te hebben die veel aangenamer en rustiger is. Bedankt Leen voor het inzicht en jouw efficiënte aanpak.”

“Onlangs veranderde ik van job binnen dezelfde sector omwille van herstructureringen. De eerste weken ging alles vlot, maar plots werd ik opnieuw keihard met mijzelf geconfronteerd: dat eeuwige gebrek aan zelfvertrouwen. Via mijn echtgenote, die al jaren mijn rots in de branding is als het wat minder met mij gaat, kwam ik in contact met Leen Van Damme.

Tijdens een eerste sessie legde Leen mij uit op welke manier zij al mijn “blokkeringen” in mijn hoofd één voor één kon wegnemen: beginnen met de grootste blokken en dan alsmaar verfijnen zodat de “trechter” volledig vrij zou zijn van alle obstakels en ik eindelijk, als een bevrijd mens, volledig zou kunnen openbloeien.

Ik ben een analytisch ingesteld persoon en ik heb haar meteen gezegd dat ik hier nogal sceptisch tegenover stond, maar dat ik het wel een kans wou geven. En gelukkig dat ik dat heb gedaan!! 

Ik kan niet verklaren hoe of waarom haar methodieken werken, maar ik ben echt een ander mens geworden die met veel meer vertrouwen en energie in het leven staat! Ik laat mij ook niet meer snel “uit het veld slaan”, ook niet als het even tegen zit! (Zelfs nu ik mijn ontslag op het nieuwe werk gekregen heb, blijf ik sterk in mijn schoenen staan en met een motiverende blik naar de toekomst toe, waar ik voorheen volledig mezelf had laten gaan). 

Tijdens de sessies bleek dat een belangrijke, zo niet DE belangrijkste oorzaak van mijn problemen (geen zelfvertrouwen en die steeds latente angst dat mijn leven zou eindigen alvorens het echt is begonnen) zich bevindt in mijn (prilste) jeugd. Ik kreeg… weliswaar met de beste bedoelingen… een zeer strenge opvoeding waarbij ik nauwelijks eigen initiatieven mocht nemen. Er zou maar eens iets echt verkeerd moeten gaan (ongeval of belangrijke schade). Verder was de ene ouder in het gezin ook eerder afwezig omdat die volop in eigen carrière investeerde. De andere ouder was dan weer iemand die voortdurend kon twisten over onbenullige zaken met als gevolg dat hoogoplopende ruzies in het gezin eerder regel dan uitzondering waren. Met andere woorden: hoewel ik in mijn jeugd materieel nooit iets tekort ben gekomen, heb ik nooit een echte, warme en stimulerende thuis gekend (tot mijn vrouw op de proppen kwam).

Tijdens de sessies hebben we alle last in mijn rugzak die hiervan afkomstig was, op een snelle en diepgaande manier leeg gemaakt. Dit was enorm bevrijdend.
Ik hoop dat ik met deze testimonial een inspiratie mag zijn voor vele andere mensen die vaak met zichzelf worden geconfronteerd: dat zij nooit opgeven om er blijven in te geloven en vooral tijdig contact leggen met (iemand zoals) Leen. 

Leen, nogmaals een dikke merci!!!”

“De meeste jongeren denken dat wanneer ze zijn afgestudeerd zijn van het middelbaar de tijd van hun leven komt. Het studentenleven. Je hoort van iedereen dat je van die tijd moet genieten. Maar wat ze niet vertellen is dat het heel vermoeiend is en heel veel stress met zich meebrengt. Wanneer je al van kleins af aan iemand bent met weinig zelfvertrouwen en faalangst is het studentenleven heel zwaar. 

Met de eerste examenperiode blokkeerde ik helemaal; ik zat heel de dag in de zetel te wenen en was kwaad op mezelf en op mijn familie. Toen heb ik samen met mijn ouders de stap gezet om bij Leen te gaan. 

Ik wou eigenlijk niet omdat ik al bij enkele psychologen was geweest en zij in mijn ogen niets hadden geholpen en mij alleen maar nog minder zelfvertrouwen hadden gegeven. Ik wou ook niet gaan omdat de dag van vandaag psychologen bij jongeren een taboe zijn.
Mijn ouders hebben mij toch overtuigd om bij Leen te gaan, die geen psycholoog is maar een transformerend coach.
Ik geloofde dat niet echt en had er ook geen vertrouwen in. Ik had weinig zelfvertrouwen, faalangst, stressbol in mijn maag en het gevoel dat een touw me helemaal in bedwang hield. Dat touw was vastgemaakt met een slot dat niemand ooit zou open krijgen.

Leen heeft me laten ervaren dat wanneer je iets echt weg wil, je het even snel kan laten weggaan dan dat het gekomen is. Op een bepaalde dag tijdens het traject kwam ik helemaal hopeloos toe. Ik voelde me enorm slecht. Ik kon niet meer. Het touw en de stressbol hadden mij volledig in hun macht en ik was letterlijk uitgeput. Na de sessie voelde ik me een totaal ander persoon. Ik heb dat weekend heel veel geslapen omdat ik tijdens die maanden van stress heel weinig sliep en dit ook heel veel energie vroeg. Ik was zo blij want ik had nooit gedacht dat die stressbol en touw ooit zouden verdwijnen. Ik had alles al geprobeerd maar het werkte maar niet. 

Leen heeft me geholpen en door haar voel ik me een ander persoon. Ik durf veel meer en ben veel gelukkiger. Ook mijn omgeving merkte verschil. Mijn ouders vertelden me: “het is lang geleden dat we een gelukkige dochter hebben gezien die weer onnozel kan doen en dat er weer gelachen wordt in huis”.

Ik denk dat ik vanuit mijn naam en vanuit de naam van mijn ouders kan spreken dat Leen een heel goede coach is. Ze gaat aan de slag met speciale technieken, weliswaar op een effectief werkende manier.
Door haar leer je jezelf kennen, en ga je de wereld op een veel betere manier bekijken. Dus wanneer je zoals mij echt geen uitweg meer ziet en al bij enkele psychologen bent geweest, is het een echte aanrader om bij Leen te gaan. 

Soms vraag je je af hoe ze het doet omdat je anders gaat reageren zonder erbij na te denken. Aan het einde van de rit ben ik heel blij dat ik bij Leen ben geweest! Dankjewel Leen!”

“Ik wou je gewoon nog maar eens zeggen hoeveel deugd het me heeft gedaan vandaag. Ik heb precies meer energie als ervoor, alsof ik de wereld aan kan! Thanks!”

“Enkele weken geleden was ik op zoek naar een transformerend coach. Via een internetstudie vond ik de contactgegevens van Leen Van Damme waarna snel een eerste afspraak volgde. Vandaag heb ik mijn derde sessie bij Leen gehad, het is verbluffend hoe Leen met behulp van ogenschijnlijk eenvoudige handelingen zulke grote gevolgen kan teweeg brengen.

Ik ben verrast, blij, opgelucht en dankbaar dat er eindelijk iets ten gronde veranderd is in mijn leven.
Deze manier van coachen is – wat mij betreft – een aanrader voor iedereen die definitieve veranderingen wil bekomen.
Ik ben heel blij dat ik Leen heb leren kennen en op haar expertise een beroep heb kunnen doen. Dankjewel!”

“Ik ben vroeger vaak gepest en kampte hierdoor al een tijdje met weinig zelfvertrouwen en voelde me niet goed in mijn vel. Ook was ik heel vaak bezig met mij af te vragen hoe een ander over mij zou denken en hierdoor kroop ik als het ware in een soort bubbel bij contact met anderen. Ik was ook vaak heel onzeker om voor mijn eigen standpunt op te komen, in een discussie, e.d.

Mijn eerste sessie bij Leen was even wennen, maar ik voelde mij wel snel op mijn gemak bij haar. Het contact met Leen was steeds heel erg aangenaam en ik voelde mij geen ‘probleemgeval’ of ‘patiënt’.
Na de eerste sessie had ik al meteen een heel goed voelbaar resultaat. Het is moeilijk te beschrijven, maar ik voelde mij gewoon anders, beter.
Mijn ervaring bij Leen betekende voor mij een wereld van verschil.

Door de sessies ben ik meer van mezelf gaan houden, voel ik mij stukken beter en ben ik mezelf, ook bij mensen die ik minder goed ken. Ik ben niet meer bang voor pestgedrag en sta stevig in mijn schoenen, ook tijdens een discussie. Ik durf nu praten voor een grote groep en doe en zeg gewoon wat ik wil, zonder hierbij na te denken wat de ander ervan denkt.
Heel erg bedankt Leen!”

Evaluatie na 7 maanden: “Met mij gaat het ondertussen heel erg goed. Ik heb goede punten op school, ik voel mij goed en ben veel zelfzekerder geworden. Ik durf nu veel meer opkomen voor mijn eigen mening, ervaar minder stress bv. in nieuwe/onbekende situaties en ben socialer geworden. Ik heb ondertussen nog 1 keer een moeilijk moment gehad, een moment dat ik wat ‘in de knoop’ lag met mezelf, maar ben toen veel rustiger geworden door de methoden die jij me leerde. Ik voel nog steeds dat de sessies bij jou mij heel erg veel deugd hebben gedaan en ben je ontzettend dankbaar hiervoor!”

“Ik was al jaren op zoek naar innerlijke rust, echter zonder resultaat. Na amper één sessie bij Leen voelde ik reeds immense interne rust. Uiteraard is niet alles opgelost na 1 sessie, maar het verschil na de eerste sessie was al verbluffend nog voor ik de deur terug uit was. Zeker een aanrader.”

“Dank U Leen voor de TOP training van gisteren rond positieve mindset. Het was een confronterende dag met mezelf maar Oo zoooo leerrijk. Dit had ik echt nodig! Ik ben bewust geworden van mijn blokkades en hoe ik hieraan kan werken en deze omzetten in positieve mindset!”

“Na een zware operatie kreeg ik – bij mijn werkhervatting – plots te maken met hevige hyperventilatie-/angstaanvallen.

Door ademhalings- en relaxatietherapie slaagde ik erin deze acute aanvallen min of meer onder controle te krijgen, maar het sluimerende gevoel bleef. Ik zag er steeds meer tegen op om sommige dingen te doen, en had het gevoel dat ik meer een last dan een meerwaarde was voor mijn gezin en mijn omgeving. De enige optie was nog bij psychiater om medicatie om mijn paniekaanvallen te stoppen maar dat zag ik niet zitten.
Ik zocht een therapeut die mij op een andere manier kon helpen, en kwam bij Leen terecht.

Reeds na de eerste sessie voelde ik me op één of andere manier “bevrijd”, al stak dat nare gevoel na een paar dagen opnieuw de kop op. Enkele sessies verder voelde ik me steeds beter en beter, en ben ik zelfs zonder veel kopzorgen met mijn gezin op reis geweest (wat ik voordien NOOIT had gedurfd, ik durfde amper mijn deur uit).
Ik kan nu eindelijk genieten van de dingen rondom mij, en zie de toekomst met een positieve insteek tegemoet.
Bedankt Leen voor jouw hulp en steun!”

“zeg, mijn vader is dus effectief al meer buiten gekomen en op straat he sindsdien (had enorm veel angsten om buiten te komen). en ik vind mijn mama ook aangenamer (relatie was voordien niet optimaal)…dus THANKS!!!!!!”

“Op mijn 7 jaar heb ik een serieus trauma opgelopen… 31 jaar later had dit nog steeds veel impact op mijn dagdagelijkse activiteiten, in mijn relaties,… Mijn vertrouwen in mijn medemens was volledig verloren, mede doordat ik het ooit eens toevertrouwd heb aan twee mensen… De ene persoon heeft alles stil gezwegen waardoor ik er niet meer durfde over praten en de andere heeft nadien mijn vertrouwen drastisch geschaad. Wat maakte dat ik dit steeds voor mezelf gehouden heb en bleef lopen met alle pijn en verdriet. 

Door de vertrouwensband die ik in tussentijd opgebouwd had met Leen, door enkele sessies te doen met positieve veranderingen als gevolg, durfde ik het aan om dit voor een tweede keer naar boven te laten komen. 

Ik heb echt spijt dat ik het niet eerder aangedurfd heb… want ik ben een volle rugzak heel snel kwijtgeraakt. Ik voel nu eindelijk rust in mijn hoofd, ik ben positief ingesteld, vrolijk en gelukkig… waar ik voorheen steeds getriggerd werd voor het minste. Mijn relatie is er ook enorm op vooruitgegaan en ik kijk met veel plezier uit naar mijn verdere toekomst! Had ik dit geweten had ik dit veel eerder aangedurfd! Nu kan ik ook over mijn verleden praten zonder volledig gewenteld te worden in pijn en verdriet. Ik voel me nu fantastisch en voel me in mijn kracht staan!”

“Heel positieve ervaring. Leen hielp mij via haar methodes mijn relaties tot anderen verbeteren. De methodes die ze gebruikt hielpen ook om angsten te verminderen bij anderen, waar het via andere therapeuten nog niet gelukt was!”

“Hey Leen, Ik heb Carine daarnet gezien. Ze was heel tevreden! Ze had bij zichzelf opgemerkt dat ze minder pessimistisch was dan gewoonlijk en er waren ook een aantal mensen in haar naaste omgeving die dat ook hadden opgemerkt! Dus super!”

“Toen ik bij Leen terechtkwam, zat ik even op een dieptepunt in mijn leven. Ik ging erg aan alle stress onderuit en kon mijn emoties niet langer een plaats geven. Ik liet me gaan en kwam in een negatieve spiraal terecht, zowel op privévlak als professioneel vlak.

Via via kwam ik bij Leen terecht en ik moet zeggen dat ik in het begin erg sceptisch was. Op haar website beschreef ze een techniek die me erg vreemd in de oren klonk, maar ik besloot de sprong toch te wagen, vooral omdat er zoveel positieve getuigenissen op haar website stonden. Die ervaringen van anderen hebben me echt wel over de streep getrokken. En natuurlijk ook het leuke, geruststellende eerste gesprek met Leen. Ze is een heel lieve, geduldige dame en ik voelde me meteen op mijn gemak toen ik haar praktijk binnenstapte.
Al bij de eerste sessie doken we meteen in de praktijk. En die praktijk heeft me erg veel opgeleverd. Ik merk dat ik nu een rustiger persoon ben. Ik begin rustiger aan mijn dag en kan die ook beter afsluiten, zodat ik beter van mijn avonden en weekends kan genieten. Ik schiet niet meer meteen in paniek. Ik heb terug een duidelijk doel voor ogen, kan mijn taken beter inplannen en kan ik me ook beter aan mijn planning houden.

Zeker op professioneel vlak wist ik even niet meer wat ik wilde, maar dankzij Leen ben ik terug trots op mijn bedrijf en wil ik er alles aan doen om aan de top te geraken.

Verder zijn er ook een aantal kleine overwinningen: ik durf eindelijk telefoontjes plegen, ik heb minder schrik als ik in de auto rijd en neem sneller het woord op netwerkevenementen. De band met mijn ouders is beter, ik voel me niet meer schuldig als ik eens voor mijn eigen mening uitkom en kan negatieve gebeurtenissen en kritiek beter plaatsen. Ik ben Leen heel dankbaar voor alle positiviteit die ze in mijn leven heeft gebracht. Dankzij haar kan ik veel beter met mijn emoties omgaan en schiet ik minder in paniek, ben ik assertiever geworden op professioneel vlak en heb ik eindelijk een manier gevonden om komaf te maken met mijn uitstelgedrag. Dank je!”

“Mensen weten/snappen niet hoe snel en makkelijk jij kan helpen met traumaverwerking en dergelijke! De Max!”

“Mijn transformatietraject van ongeveer 6 maand zit er op met jou. Hierbij geef ik graag mijn bevindingen. 6 maanden geleden zat ik (alweer) in een periode van hevige stress die zowel gerelateerd was aan het werk als privé. 

Ik zocht wat op internet en kwam bij jou terecht. Ik had nog nooit van jouw methodes gehoord waarmee je aan de slag gaat, maar werd aangetrokken door de diepgang en blijvende verandering. Toen ik je belde schrok ik wel van de prijs. Dit en het feit om een engagement aan te gaan van 6 maanden met iemand die je totaal niet kent maakte het mij niet makkelijk.
Toch heb ik gesprongen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Bij de eerste ontmoeting en bij het eerste proces voelde ik al dat het mij raakte. Ik word echt niet gauw emotioneel, maar hier kon ik het niet tegenhouden. De oefeningen werkten dus écht! Ik had wel wat meer achtergrondinformatie over de methode gewenst (werking hersenen, trauma’s,..) en was daarom zeer blij dat er net die week een workshop ontstressen gepland was. Ook het boek heb ik in één ruk uitgelezen en deden me vertrouwen krijgen in de methode.
Het is noodzakelijk om een open geest te hebben voor de oefeningen, dankzij jouw overtuiging dat het wérkt en mijn achtergrond, kon ik mijn kritische geest opzij schuiven en er volledig induiken.
Jouw technieken gaan veel verder dan enkel stress wegwerken. Je kan werken aan oude blokkades en trauma’s van jezelf of andere mensen. Dit steeds in het volste respect voor elkeen en ‘in het hoogste goed’ van de andere. Zelfs met mensen die overleden zijn.

De dag na één welbepaald verbindingsproces werd ik ANDERS wakker. Ik voelde mij echt bevrijd en anders in de wereld staan. Hoe vreemd de verbindingsprocessen ook zijn, ik ervaar dat ze werken. Het is niet altijd even duidelijk of direct, soms lijkt het eerder ’toevallig’. Er zit echter veel meer achter dan zichtbaar is en het gaat veel verder dan je eigen persoon, dan het hier en nu. Je kan met deze manier van werken iets doen voor jezelf, maar ook voor anderen. Dit maakt het wel zeer speciaal. Je kan valkuilen een halt toeroepen, steeds weerkerende situaties stoppen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met jouw manier van werken en jij bent er zeer bedreven in om alles steeds tot een goed einde te brengen. Ik voelde mij veilig bij jou en geloof dat er wezenlijke veranderingen zijn gebeurd en in gang gezet zijn.

Ik ben blij dat ik deze 6 maanden gevolgd heb. Mijn leven ziet er nu volledig anders uit dan toen, ik kan het toeval noemen, maar het kan ook het gevolg zijn van dit boeiende proces! Dankjewel Leen!”

“Om bij Leen Van Damme te gaan hoef je echt niet ziek te zijn of te wachten tot een burn-out. Dankzij haar technieken is zij een belangrijke steun in de ontwikkeling van mezelf en mijn zaak. Het was mijn beste beslissing en investering in 2018. En dan nog één met hoog rendement. De enige voorwaarde is er jou voor openstellen en haar tenvolle vertrouwen. Gewoon doen! Super resultaat!”

“Leen brengt diepe en échte verandering. Zelfs als jij denkt dat jijzelf het zeker niet nodig hebt, kan/zal zij jou aangenaam kunnen verrassen in wat het met jou doet, jouw visie op het leven en het werk. En dit met een geweldige efficiëntie. Ik ben blij haar werk te hebben ontdekt.”

“Hallo Leen, Ik laat je weten dat ik mij veel beter voel! Ik ben terug liefdevoller en blijer. Ik heb ook veel meer energie. Je doet veel beter dan de 92 therapeuten die ik reeds moeten doorlopen heb, nu begin ik na 30 jaar eindelijk te kunnen leven! Hiervoor was het overleven! Super ben je! Dankjewel Leen!”

“Tijdens een moeilijk moment dit jaar, ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen. Ik had mij al voorgesteld dat ik hier een hele tijd voor zou nodig hebben om er door te geraken. Op het werk voelde ik mij echt niet goed en ook emotioneel zat ik er door. Ik liep heel gestresseerd rond, kon mijn tranen niet de baas en voelde mij gewoon echt slecht. Het bleef niet enkel op werk, maar ik nam dit dan ook mee naar huis.

Ik begon ietswat sceptisch aan mijn eerste sessie, maar nadat ik na amper een uur een pak vrolijker naar huis ging, geloofde ik er toch echt in! Het was niet wat ik verwachtte, maar de resultaten waren verbluffend.
Ik ben weer helemaal mezelf. Ik voel me gelukkig, rustig en kan veel beter om met de problemen op het werk.

Ik voelde mij heel snel op mijn gemak bij Leen en zij heeft mij echt geholpen op een zeer korte tijd (wat ik echt niet had verwacht). Nu ben ik minder snel overrompeld als er een probleem mijn kant uit komt en kan ik mezelf weer tot rust brengen als het nodig is. Doordat alles heel snel ging en de manier waarop Leen werkt, weet ik ook dat ik altijd bij haar terecht kan moest het nodig zijn.”

“Het gaat heel goed met mij, ik voel mij sterker en minder verdrietig.”

“Via een infosessie leerde ik Leen kennen en ze gaf me meteen een zeer natuurlijke en professionele indruk. Je voelt meteen dat ze veel ervaring heeft (ook persoonlijk) en dat schept veel vertrouwen.
Ondanks het feit dat ik gewoonlijk nogal gereserveerd ben voor dingen die ik niet ken, wou ik het toch een kans geven door me er voor open te stellen.

Het resultaat is verbluffend. Na twee sessies heb ik de emotionele impact van veel pijnpunten uit het verleden weten reduceren tot quasi niets. Er zijn enkel nog neutrale herinneringen, maar deze hebben geen invloed meer op m’n emoties of op hoe ik functioneer als persoon.
Daarnaast heeft Leen een zeer uitgebreide kennis over de wisselwerking lichaam/ geest en invloed van je voeding op je geestesgesteldheid.

Een zuiver lichaam leidt tot een zuivere geest, en daarvoor heeft ze ook tal van producten ter beschikking die daarbij kunnen helpen waar ik zelf er enkele van gebruik. Het effect van deze producten heeft uiteraard z’n tijd nodig, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik zou het iedereen aanraden , want ik ben overtuigd, en dat is niet evident ;-)”

“What my kinetherapist told me today… To use her words: ‘S. ik heb je nog nooit zo relaxed en stralend gezien’ ? She is working on my shoulder since 1 year btw. Thank you so much!”

“Ik heb de sessie heel intens ervaren. Eén woord ‘houden van ‘ en je bracht me al aan het wenen. De oefeningen hebben me enorm geholpen in mijn mannetje te staan op mijn werk, waarvoor ik je enorm dankbaar ben ? Ook kan ik terug normaal babbelen met mijn ex-vriend, iemand die ik indirect niet kon lossen.”

“Probleem: Thuis telkens discussie, ik voelde mij emotioneel als ik ander standpunt had, voelde me steeds achteropgesteld ten opzichte van mijn broer.
Tijdens de eerste sessies hebben we een aantal ophelderingen gedaan voor de relatie met mezelf en mijn ouders. Alsook mijn basisfundament stevig gezet, waarbij we de automatische impulsen die negatief waren uitschakelden en positieve overtuigingen die belangrijk zijn implementeerden.
Na deze sessies voel ik mij steviger in mijn schoenen staan, heb ik meer zelfvertrouwen, heb ik een veel positievere relatie met mijn moeder (ondanks dat zij tijdens de sessie niet aanwezig was), tijdens discussies blijf ik rustig en in mijn kracht staan terwijl ik voorheen telkens begon te wenen. 

Bedankt voor alles!!!”

“Dankje Leen om me met jouw technieken af te helpen van mijn angsten en stress. Na de veranderingsprocessen voelde ik me al veel minder zenuwachtig en mijn stress was onmiddellijk weg. De volgende dag was dit nog steeds zo en mijn lage rugpijn waar ik al paar maanden een beetje last van had was volledig verdwenen.”

“Een nacht uit de duizend… en de flow is soms beangstigend goed (lees in de goeie zin hé). IK KAN HET NIET GELOVEN… forever?? Echt magnifique… mijn nieuwe ZIJN. Echt top, alle puzzelstukjes vallen werkelijk in elkaar!
Dat is allemaal dankzij jou!”

“Ik voel mij beter, vooral diene knoop is weg.”

“Ik voel mij goed, slaap sneller in en voel mij uitgeruster … op het werk ging alles goed… positief gevoel over de sessie”

“Net een sessie achter de rug en was top. Bevrijdend, confronterend en opbouwend. Top!!!”

“Dank u Leen Van Damme voor de toptraining rond positieve mindset en positief leven”

“Mijn man voelt zich heel goed,sterk en relaxed na de sessie….In mijn visie, zelfs assertief (wat een positieve verandering is)! “

Workshop: Zelfcoachingstools aanleren om leider te worden van jouw leven/business

“De vierdaagse is een fantastische onderdompeling om komaf te maken met innerlijke onrust en blokkades. De (online) workshop gaf me heel wat tools om zelf verandering te creëren op mentaal, fysiek en emotioneel niveau (zowel op persoonlijk als zakelijk vlak). Deze tools kan ik nu vrij thuis gebruiken als ik ergens tegenaan loop. Ik ervaar nu een vrij gevoel en heb écht ervaren wat het betekent om terug ’te stralen van binnenuit’.

Ik heb een hele metamorfose mogen ervaren waar ik al jaren naar op zoek was en nooit bereikt had. Ik ben superenthousiast!

Zowel ik als mijn omgeving merk verandering. Ik ben zeer blij dat ik het gevolgd heb en dat ik mijn toekomst terug positief tegemoet kan. Het is geweldig gewoon. Ik raad dit aan aan iedereen: particulieren, ondernemers, CEO’s, managers, leidinggevenden, werknemers,… “

Ontstressworkshop

“Tijdens een ontstressworkshop kreeg ik kennis over mijn bewust- en onderbewustzijn. Ik vond het heel interessant om te horen hoe dit allemaal in elkaar zit en hoe wij denken. 

Ik was meteen verkocht in het effect van de ontstresstool en boekte eveneens een individueel traject omdat ik erin geloofde en veel diepgaander aan de slag wou gaan om verandering te creëren in mijn lichamelijke toestand.

Ik was al jaren moe en heb een hele toer van dokters, ziekenhuizen, psychologen, therapeuten, supplementen gedaan zonder echt verbetering. Versta mij niet verkeerd, voor sommige problemen hebben ze mij wel kunnen helpen maar niet voor het alle dagen moe zijn, dag in – dag uit, denken het zal wel eens beteren, bijna elke dag in de namiddag moeten slapen en met moeite mijn gewone huishouden kunnen doen.

Na mijn eerste sessie was er na dag 1 een verheldering dat ik niet kon plaatsen. Ik voelde mij nog wel een beetje moe maar kon wel alles doen met een heldere geest ! Ik was echt blij maar wou nog niet te vroeg juichen. Na 3 dagen was de moeite en de druk op mijn ogen terug gekomen. Maar Leen had wel gewaarschuwd dat er soms meerdere sessies nodig zijn omdat er nog andere onderliggende problemen konden zijn en we die dan verder dienden te bekijken. Ik stond versteld wat wat er op zo een korte termijn kon gebeuren!! Op naar de volgende sessie ;-)”

“Enige tijd geleden, 31 maart, heb ik een bezoek gebracht aan een open sessie omtrent het activeren van innerlijke kracht en stralen van binnenuit.
Ik weet dat ik niet van de makkelijkste bezoekers was omdat ik er nogal sceptisch tegenover stond. Tot wanneer je een moeilijk moment hebt en de nieuwsgierigheid zijn hoofd uitsteekt.
Na de warme ontvangst, startte Leen haar presentatie met de nodige uitleg en demonstratie. We mochten zelf oefeningen uitproberen en bij problemen werd ons bijgestuurd. 
Ik vertel nu eerlijk welk gevoel het me gaf na de workshop:

Niet meer zo sceptisch want het bracht me daadwerkelijk innerlijke rust. Bovendien is het een techniek die makkelijk aan te leren is en ook makkelijk overal te gebruiken zonder dat weinig of geen mensen het merken. Door mijn job sta ik elke dag in stress. Ik kan je garanderen, eens je het gevoel hebt meegemaakt, je het elke dag zoals ik zal toepassen. 

Ik kijk in elk geval uit naar een volgende sessie. Steeds verder zoeken naar mijn innerlijke kracht die ik van binnenuit kan laten stralen! Ik kan enkel uit ervaring deze ervaring aan iedereen aanbevelen. Ik kan je verzekeren; hoe sceptischer je komt, hoe meer je zal verrast zijn! Graag had ik langs deze weg Leen willen danken dat zij mij haar praktijk heeft leren kennen alsook mijn innerlijk gevoel terug heeft laten verkennen! 

Een dikke dankjewel!!”

Forever

“Nogmaals bedankt voor de interessante infosessie van deze namiddag! Je bent een natuurtalent én ervaringsdeskundige. Kan niet anders dan goed komen “

“Ik voelde mij bij jou direct op mijn gemak! Ook bedankt om mij de natuurlijke producten te leren kennen van FLP!”

Ga voor verandering!

In groep of individueel

OVERZICHT AANBOD