fbpx
Contact2024-03-19T11:17:15+01:00

Telefoon

Email

Contacteer me


Testimonials test

“Ik ben meer dan 10 jaar lang echt aan de slag gegaan om oplossingen te zoeken. Om mensen te contacteren van wie ik dacht ‘die kunnen mij wellicht helpen’. Het effect van transformerend coachen is echter helemaal anders. Om te beginnen is het niet nodig om altijd weer in datzelfde potje van jouw eigen miserie te roeren en energetisch gezien betekent dat ook dat je dus niet blijft hangen in dat negatieve verhaal. Het effect is bijzonder snel. Dit is de graal waar we allemaal naar op zoek zijn. Je staat zo stevig gegrond in jezelf dat je klaar bent voor alles wat op jouw pad kan komen. Dit geeft je echt handvaten waarmee je ongelooflijk snel door die struikelblokken heen kunt. Het brengt een totaal nieuw perspectief. Het zet je vooral veel steviger verankerd in jezelf. Je kunt veel beter tegen een stoot als je dit gevolgd hebt. Van alles wat ik al geprobeerd heb, zou ik zeggen “dit is de beste aanrader die ik je kan doen”. Het is de eerste keer dat ik gevoel heb dat ik “leider ben van mijn leven/business”. Dat is de eerste keer in 61 jaar! Het voelt zalig, het voelt goed. Dit is elke EURO waard!”

Hilde D.M. – 61 jaar

FAQ

Wat is mijn onderbewuste?2024-04-15T11:15:55+02:00

Jouw onderbewuste is jouw unieke database waarin al jouw levenservaringen opgeslagen zitten.
Dit regelt ook volautomatisch jouw bloeddoorstroming, jouw ademhaling, jouw hartslag.
Het bevat al jouw automatische processen en impulsen.
Alsook jouw overtuigingen, zelfbeeld, gewoontes, …

Indien je gedragsverandering wil creëren, ga je best zowel met je bewust als onderbewustzijn aan de slag.
Door met je volledige potentieel aan de slag te gaan, ervaar je snel blijvende verandering.

Bij de toegepaste methodieken geven we welbepaalde instructies, commando’s aan het onderbewuste waardoor het eerst de veiligheid creëert in jouw systeem om nadien bepaalde zaken te veranderen zoals jij het wenst. We checken elke keer af of een welbepaalde verandering het allerbeste is voor jou. Indien dit alles ok is , is de weg vrij om de beste versie van jezelf neer te zetten. Hoe minder stress, hoe beter jij je in jouw vel zal voelen.

Neem een kijkje in mijn aanbod

Ik ben er zeker van dat als je verandering wenst, je hoe dan ook een perfecte match zal vinden in het aanbod om jou snel, blijvend en efficiënt leider te maken van jouw leven/business

Naar het aanbod
Go to Top