fbpx
2024-04-24T00:00:00+02:00
Loading Events
This event has passed.

Elimineer stress, angst, twijfel, onzekerheid en verdriet uit je leven en business!

De verborgen impact van stress:

In de alledaagse drukte wordt stress vaak gezien als iets dat er gewoon bij hoort of iets dat je nodig hebt om optimaal te functioneren.

Maar besef je dat stress, twijfel, angst, onzekerheid en interne onrust een sluipend gif is dat zowel je persoonlijke als professionele leven en prestaties ondermijnen?

Het leidt niet alleen tot lichamelijk klachten zoals hoofdpijn en spijsverteringsproblemen, maar het beperkt ook je mentale en emotionele capaciteiten waardoor je vaak in een cyclus van frustratie en uitputting terecht komt.

Of je nu een ondernemer, zaakvoerder, professional of particulier bent, stress maakt geen onderscheid en kan jaren van je potentieel stelen.

Het voortdurende gevecht tegen stress:

Heb je ooit geprobeerd om met stress om te gaan door verschillende technieken of ontspanningsmogelijkheden toe te passen, maar ontdekte je dat deze slechts tijdelijke verlichting boden?

Voel je je vaak moe, ben je niet in staat om je te concentreren, of heerst er stress in je relaties zowel thuis als op het werk?

Dit zijn tekenen dat oppervlakkige oplossingen niet volstaan en dan ben je hier op de juiste plaats.

Leer tools aan die stress in de kern aanpakken en schrappen:

Tijdens deze tweedaagse training leer ik jou krachtige tools aan om niet alleen met stress om te gaan, maar om deze stresstriggers ook definitief te verwijderen.

We duiken dieper dan ooit tevoren door zowel jouw bewuste als onderbewuste stresstriggers aan te pakken, waarbij we gebruik maken van een methode die snel, blijvend en diepgaand verandering creëert en jouw interne veerkracht terug activeert.

Deze training is voor jou als je:

 • Niet wil leren leven met stress;
 • Leider wil worden van jouw leven/business met een korte ‘ei’;
 • Het beu bent om geparalyseerd te worden door stress, of komaf wil maken met vecht- of vluchtreacties die door stress geactiveerd worden;
 • Vaak lichamelijke klachten hebt: hoofdpijn, spierpijn, spijsverteringsproblemen, aanslepende verkoudheid,…  en je wil graag je zelfgenezend vermogen terug activeren
 • Gedachten continu in cirkels draaien en piekert;
 • Op ieder moment snel weer verder wil in plaats van ganse dag gebukt te lopen onder negativiteit, een lastig gevoel of pijnlijke emotie;
 • Je stresstriggers wil verwijderen van trauma, rouw, controleverlies uit een lastig verleden zonder door een tunnel van pijn en verdriet te gaan.`
 • Je wil vanuit interne rust krachtig en succesvol ondernemen

Kortom als je een diepgaande methode wenst die je zelf kan toepassen op ieder moment als je er nood aan hebt!

Jouw leven en business verloopt veel aangenamer zodra je deze tools in de vingers hebt, gegarandeerd!

IK SCHRIJF ME IN
DEELNEMEN
 • Training 2 dagen
 • Ontstresstools in jouw pocket
 • Maak definitief komaf met stresstriggers
 • Altijd en overal toepasbaar
 • Verandering tot op celniveau
 • Snel, blijvend en diepgaand resultaat

Ervaring van Deelnemer:

Ervaar bevrijding in je HELE zijn:

 • Stress

 • Angst

 • Trauma

 • Verlicht lichamelijke klachten
 • Onverwerkte emoties

 • Verdriet

Welke resultaten mag je verwachten?

 • Snel en diepgaand stressverlichting: niet enkel brandjes blussen aan de oppervlakte
 • Leer tools aan die je onmiddellijk kunt toepassen in elke stressvolle situatie
 • Blijf geen dagen, weken, maanden lopen met interne balast die je onderuit haalt maar neutraliseer het meteen
 • Toepasbaar op mentaal, fysiek en emotioneel niveau waardoor je jouw zelfgenezend vermogen activeert
 • Toepasbaar op impacterende situaties uit verleden, heden en toekomst
 • Voel je beter in je vel: Geniet terug van  innerlijke rust en hernieuwde energie
 • Benader problemen met vernieuwde creativiteit en efficiëntie: oplossingsgerichter, helderder , geconcentreerder
 • Volledige benutting van jouw potentieel: bereik sneller je doelen door het elimineren van mentale en emotionele barrières.

Testimonials

“Levensnoodzakelijk en verlichtend”

Deze workshop heeft mijn leven veranderd. Het inzicht dat ik de oorsprong van mijn stress niet volledig hoef te kennen om het effectief aan te pakken was baanbrekend. Voorheen waren bepaalde gedragingen zo ingebakken dat ik niet begreep waarom ik me slecht voelde. Nu begrijp ik de impact van stressgerelateerd gedrag op mijn leven en relaties beter. Ik ben enthousiast om de kwaliteit van mijn leven te verhogen en het beste uit mezelf te halen. Laat de opkuis maar beginnen; ik heb er alle vertrouwen in!

N.H.

“Nieuwe hoop en handige tools”

Ik ben zo dankbaar voor deze workshop omdat het mij nieuwe hoop en tools heeft gegeven om de stress en angst in mijn leven aan te pakken. Ik heb geleerd dat het onderbewustzijn zoveel sneller resultaten oplevert dan het bewustzijn, en dat geeft me veel vertrouwen. Ik ervaar nu hoe stress me belemmerde, als een rem op mijn leven. Met de nieuwe technieken kan ik rustiger mediteren en dieper slapen, wat mijn dagelijks leven enorm verbetert. Jouw persoonlijke verhalen en duidelijke uitleg maken alles herkenbaar en begrijpelijk.

I.L.

“Verrassend snel resultaat”

Deze training was een openbaring en overtrof al mijn verwachtingen! Ik heb in de afgelopen twee jaar veel geleerd over stressmanagement, maar geen enkele aanpak was zo praktisch en effectief als deze. De handvatten die ik heb gekregen zijn direct toepasbaar en helpen me echt om mijn stress op een nieuwe manier aan te pakken. Het is verfrissend om methoden te leren die snel werken en blijvende veranderingen ondersteunen. Jouw enthousiasme en de zorg voor kwaliteit maken deze training extra waardevol.”

J.V.

FAQ

Werkt dit ook voor mij?2024-04-15T11:17:10+02:00

Vaak hoor ik mensen zeggen,
“Je moet daar toch in geloven? Je moet daar toch echt wel voor openstaan?”

Believe me!

Zelfs de meest rationele en sceptische mensen heb ik de geneugten van transformerend coachen mogen laten ervaren.
Het enige dat er nodig is, is de wil tot verandering en de openheid en eerlijkheid als je ergens tegenaan botst dat je dit meldt zodanig dat we er onderliggend mee aan de slag kunnen gaan.
Waardoor eventuele weerstand, ongeloof, wantrouwen kan verdwijnen en plaats maakt voor vertrouwen, geloof en verandering.

Zo kan iedereen, ook als je heel sceptisch bent snel en blijvend diepgaande verandering creëren!

Het is wel belangrijk om waar nodig zelf de aangeleerde tools mee in te zetten tijdens dit proces.

Hoe vaak moet ik de onstresstool toepassen?2021-04-30T19:52:28+02:00

Om dit toe te lichten, geef ik je graag de vergelijking met een kamer.

Stel je staat in een kamer met een zaklamp op je hoofd.
Als je de zaklamp laat schijnen, belicht je een klein deel van de kamer, dat deel kan je gelijkstellen aan je bewustzijn.
Met je bewustzijn focus je op een welbepaalde stressvolle situatie.
Door hierop te focussen en onderliggend de ontstresstool toe te passen, zullen de geactiveerde alarmsignalen van die stressvolle situatie gebundeld worden tot een neutrale herinnering en definitief weggeschreven worden waardoor de stress onmiddellijk verminderd of zelfs meteen verdwijnt.

Als je met de zaklamp een andere hoek van de kamer belicht, kan het natuurlijk wel zijn dat deze ook weer enkele alarmsignalen tegenkomt die opnieuw moeten ontstresst worden.

Grote verschil is dat in plaats van dat je de ganse dag blijft rondlopen met een ambetant en stresserend gevoel, dat je door het toepassen van de ontstresstool onmiddellijk weer helder en oplossingsgericht verder kan met je dag en je beter voelt in je vel.

Deze tool kan je dus situatie per situatie inzetten.

Hoe vaker je hem doet, hoe beter je je in je vel zal voelen en des te meer jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd zal worden.

Hoe komt dat dit zo snel werkt en dat ik in minder dan 5 minuten van stress afgeraak?2021-04-30T19:31:57+02:00

Tijdens het uitvoeren van de ontstresstool, ga je heel even focussen op jouw stress, door er aan te denken of deze te voelen.
Onderliggend haalt jouw onderbewuste alle stresstriggers die daarbij horen naar boven op razendsnel tempo.
Door daaropvolgend bepaalde instructies te geven aan je onderbewuste, creëer je de veiligheid om hier een neutrale herinnering van te maken,
waardoor de alarmsignalen die verbonden zijn aan deze situatie helemaal verdwijnen en gebundeld worden tot een neutrale herinnering.
Als je nadien terug denkt aan dezelfde stressvolle situatie zal je meteen verschil merken, ofwel voel je je lichamelijk meer ontspannen ofwel kan je er meer van op afstand naar kijken en is de emotionele beladenheid ervan verdwenen.

Wanneer weet ik dat dit echt iets voor mij is?2021-04-30T19:29:22+02:00

Als je op ieder moment van de dag snel weer verder wil kunnen;
Je jezelf niet meer wil verliezen in stress, maar je energiek en vitaal wil voelen;
Je wil stoppen met piekeren en beter wil slapen;
Je een diepgaande zelfcoachingstechniek voor altijd in je rugzak wil hebben zitten;
Je geen slachtoffer meer wil zijn van de omstandigheden maar zelf verantwoordelijkheid wenst te nemen;
Je klaar bent om voor verandering te gaan!

Waarom werken andere methodes die ik al ondernomen heb veel minder effectief?2024-04-15T10:55:34+02:00

Coaching op bewust niveau richt zich voornamelijk op het directe bewustzijn van een persoon, het deel van de geest waarin we actief denken, redeneren en beslissingen nemen.
Het is praktisch en direct, en richt zich vaak op het hier en nu. Terwijl dit zeer effectief kan zijn voor veel uitdagingen, zijn er bepaalde diepgewortelde overtuigingen en patronen die mogelijk beter worden aangepakt met methoden die zich richten op het onderbewuste niveau.

Waarom heeft coaching op onderbewust niveau vaak de voorkeur boven methoden die zich enkel richten op het bewuste niveau?

 1. Diep Gewortelde Overtuigingen: Ons onderbewustzijn herbergt diepgewortelde overtuigingen en patronen die vaak ontstaan in onze kindertijd. Deze overtuigingen kunnen onze gedachten, gevoelens en gedrag in ons dagelijks leven sterk beïnvloeden. Door direct met het onderbewustzijn te werken, kunnen we deze kernovertuigingen aanpakken en blijvende veranderingen teweegbrengen.
 2. Automatische Reacties: Het onderbewuste regelt veel van onze automatische reacties en gewoonten. Wanneer we proberen veranderingen door te voeren op puur bewust niveau, kan dit vaak leiden tot weerstand, herval en kost het vaak heel veel moeite om komaf te maken met lastige gewoontes. Door verandering te creëren op bewust én onderbewust niveau, kunnen we deze lastige gewoontes veel sneller, makkelijker en diepgaander veranderen.
 3. Emotionele Verwerking: Het onderbewustzijn speelt een cruciale rol bij het verwerken van emoties. Door te werken op dit niveau, kunnen we emotionele blokkades op heffen die ons belemmeren ons volledige potentieel te bereiken. Zo hoef je de zware last uit het verleden niet je volledige zijn te laten bepalen.
 4. Blijvende Verandering: Veranderingen die worden doorgevoerd tot op celniveau zijn veel krachtiger dan dat je enkel op bewust niveau verandering tracht te implementeren. Dit komt omdat het onderbewustzijn een krachtige invloed heeft op ons gedrag en onze besluitvorming, veel meer dan het bewuste niveau.

In conclusie, terwijl coaching op bewust niveau zeker waardevol kan zijn voor het aanpakken van onmiddellijke problemen en het stellen van doelen, biedt coaching op onderbewust niveau de mogelijkheid om diepgaande en blijvendere verandering te realiseren. Door te focussen op het onderbewuste, kunnen we een steviger fundament creëren op persoonlijk en zakelijk vlak.

Ik ga met beiden aan de slag, zowel op bewust als op onderbewust niveau, waardoor je op je volle 100% potentieel gedragsverandering creëert.
Snel, blijvend en diepgaand tot op celniveau.

Wat houdt deze ontstresstool in?2024-02-13T13:47:00+01:00

Deze ontstresstool is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde technieken. Het is een soort opeenvolging van stappen die je doorloopt waardoor je de veiligheid in jouw systeem brengt om definitief komaf te maken met alle stresstriggers die hangen aan een welbepaalde stressvolle situatie. Daardoor creëer je een neutrale herinnering waardoor de emotionele beladenheid van trauma, angst, stress,… er helemaal afgaat en je weer normaal kan functioneren.

Moet ik mijn ziel bloot leggen?2024-02-13T13:48:03+01:00

Nee, we hoeven niet in het verhaal te gaan, niet door een tunnel van pijn en verdriet.

Tijdens een controleverlies (een trauma, ingrijpende gebeurtenis,…) produceert jouw lichaam tal van processen, waaronder een serieuze cortisolshot om jou zo snel mogelijk alert te maken om jezelf in veiligheid te brengen.

Deze cortisolshot zorgt er voor dat alle zintuiglijke signalen op dat moment gedefragmenteerd worden opgeslagen, er wordt met andere woorden geen herinnering aangemaakt.

Elk zintuiglijk signaal wordt elk apart met een alarmcode aan jouw amygdala (jouw gevarenscanner) gehangen, gedefragmenteerd.

Jouw gevarenscanner scant voortdurend jouw omgeving om te zien of er gevaar is en van moment dat er 3 zintuiglijke signalen binnenkomen, die jou onbewust capulteren naar een welbepaald controleverlies uit het verleden, ga je in de stress. Bewust kan je dit niet weten omdat je er geen herinnering van gemaakt hebt.

Met de ontstresstool bundelen we deze alarmcodes tot een neutrale herinnering waardoor je opnieuw innerlijke rust kan ervaren, want op dat moment is er geen reëel gevaar en hoef je ook niet voor in de stress te gaan.

Aangezien er dus geen herinnering wordt gevormd tijdens controleverlies, is het dus ook niet nodig om in het verhaal te gaan als je komaf wil maken met deze stress/traumatriggers.

Voor wat kan ik deze ontstresstool toepassen?2024-02-13T13:48:38+01:00

Teveel om op te noemen. Je kan het hanteren als een EHBO-tool, die je voor alle onrust, onmacht, onzekerheid, ongenoegen kan inzetten. Je kan het gebruiken voor controleverlies uit het verleden, heden, toekomst. Zowel voor mentale, fysieke als emotionele issues. Je maakt komaf met alle soorten nefaste gedragingen zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak (alle stressvolle vecht-, vlucht- en bevriesreacties).

Wat is mijn onderbewuste?2024-04-15T11:15:55+02:00

Jouw onderbewuste is jouw unieke database waarin al jouw levenservaringen opgeslagen zitten.
Dit regelt ook volautomatisch jouw bloeddoorstroming, jouw ademhaling, jouw hartslag.
Het bevat al jouw automatische processen en impulsen.
Alsook jouw overtuigingen, zelfbeeld, gewoontes, …

Indien je gedragsverandering wil creëren, ga je best zowel met je bewust als onderbewustzijn aan de slag.
Door met je volledige potentieel aan de slag te gaan, ervaar je snel blijvende verandering.

Bij de toegepaste methodieken geven we welbepaalde instructies, commando’s aan het onderbewuste waardoor het eerst de veiligheid creëert in jouw systeem om nadien bepaalde zaken te veranderen zoals jij het wenst. We checken elke keer af of een welbepaalde verandering het allerbeste is voor jou. Indien dit alles ok is , is de weg vrij om de beste versie van jezelf neer te zetten. Hoe minder stress, hoe beter jij je in jouw vel zal voelen.

Is het mindfulness of yoga?2024-02-13T13:51:52+01:00

Nee dat is het absoluut niet. Dit zijn zeer goede ontspanningstechnieken maar het haalt de stresstriggers niet definitief weg.

Met de ontstresstool die ik jou aanleer, haal je jouw stresstriggers definitief weg van een welbepaalde stressvolle situatie. Hierdoor zal je anders reageren als je terug in een gelijkaardige situatie terecht komt in plaats van terug opnieuw in gekende stress te schieten. Je wordt oplossingsgerichter, creatiever, je voelt je beter in jouw vel, je krijgt een rustigere kijk op alles.

Praktische details

Tijdens deze workshop leer je:

Belangrijke kennis over:

 • Wat stress is:
  dit omvat niet alleen ‘bewuste’ stress maar ook stress die je onbewust helemaal uitputten:
  piekeren, vervelende herinneringen, lichamelijke klachten;
 • Jouw stressgedrag leren (h)erkennen
  (is handig nu je ook weet hoe je er definitief komaf mee kan maken);
 • Hoe de hersenen normaal samenwerken zonder stress (verbonden brein);
 • Wat er in jouw hersenen en lichaam gebeurt wanneer triggers jou in stressmodus brengen;
 • De eigenschappen, werking en impact van het bewustzijn en onderbewuste bij stress en in ‘verbonden brein’;
 • De stresstriggers in jouw brein definitief opheffen.

Praktijk:

 • Aanleren van enkele tools die je nadien met gemak zelf kan toepassen om definitief stress te schrappen, jouw EHBO tool:
  Dit zijn een heel praktische tools waarbij je jezelf snel, blijvend en diepgaand leert ontstressen (gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde technieken);
 • De stress in jouw brein en in jouw lichaam definitief leren opheffen.

De groepstraining loopt over 2 dagen (9u-17u).
Live of online

Tarief:

1.750 EUR

Eerstvolgende data:

 • Momenteel staan er geen data gepland wegens herwerking training!
  Stuur gerust via het contactformulier en laat weten dat je interesse hebt voor deze training!
  Dan hou ik je als eerste op de hoogte zodra er nieuwe data zijn!

Vanaf 3 deelnemers gaat training gegarandeerd door.

IK SCHRIJF ME IN

Indien deze data niet lukt voor jou, geef alvast jouw interesse mee dan blijf je verder op de hoogte van toekomstige data.

Go to Top